112
Tina Fruergaard går tur flere gange om ugen på Mariebjerg Kirkegård med sin hund Konrad. Parkeringspladsen deler hun dog ikke kun med kirkegårdens besøgende.
Tina Fruergaard går tur flere gange om ugen på Mariebjerg Kirkegård med sin hund Konrad. Parkeringspladsen deler hun dog ikke kun med kirkegårdens besøgende.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Åbenlys sex på kirkegård: Her ligger vådservietter og brugte kondomer spredt i hække og på jorden

Mariebjerg Kirkegårds parkeringsplads bruges ikke kun af folk, der besøger grave, skal til bisættelser og lufter hunde. Stedet danner også ramme for seksuelle eskapader

 

En hvid bil står parkeret på Mariebjerg Kirkegård i Gentofte. Bag ruderne til bagsædet bevæger to siluetter sig rytmisk frem og tilbage. Snart åbnes en af dørene, og en ung mand træder ud.

“Godt, han lige nåede at hive bukserne op,” siger Tina Fruergaard højt nok til, at han kan høre hende.

Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige og kommer til bare at stirre. Manden undgår vores blikke, skynder sig ind bag rattet og kører hurtigt ud mod Nybrovej.

Klokken er lidt over to en mandag eftermiddag, og den scene, vi lige har været vidner til, er ikke et særsyn for Tina Fruergaard. Fem ud af syv af ugens dage går hun ture med sin hund, Konrad, ved Mariebjerg Kirkegård.

På parkeringspladsen møder hun andre hundeluftere, mennesker, der besøger gravsteder, og folk på vej til bisættelse.

Og så ser hun mænd og kvinder dyrke sex på bagsæderne af deres biler.

“Det er helt almindelige mennesker, der ankommer i hver deres bil. Jeg har specielt lagt mærke til en dame, der kører i en Audi. Så holder hun her fredag eftermiddag og gør sig klar med læbestift, mens hun venter,” fortæller Tina, der bor på Vangedevej og begyndte at gå ture herude sidste vinter.

“Jeg tænker, man kunne sætte sådan nogle stativer op med sexposer ligesom man har stativer med hundeposer,” foreslår Tina Fruergaard.
“Jeg tænker, man kunne sætte sådan nogle stativer op med sexposer ligesom man har stativer med hundeposer,” foreslår Tina Fruergaard.

Grønt åndehul besudles

Kort tid efter spottede hun en bil med duggede ruder og blev chokeret.

“Det er noget mærkeligt noget. Det er en fin kirkegård og et grønt åndehul, og så besudler man det på den måde,” siger hun og forklarer, at hun ved højlys dag har set knaldende par i alle aldre.

Voksne i 20'erne, 30'erne og 40'erne. Nogle hænger tøj op i ruderne for at skærme for, hvad de laver. Andre virker upåvirkede af, at forbipasserende kan kigge ind.

“Jeg synes ikke, det er i orden overfor folk, der kommer, fordi de skal til bisættelse eller er her for at lægge blomster på gravene. Og så synes jeg ikke, det er i orden overfor kirkegårdens medarbejdere, der render hver mandag og rydder op.”

Parkeringspladsens besøgende efterlader nemlig spor fra deres rendezvous. Vådservietter og brugte kondomer ligger spredt i hækkene og på jorden - særligt efter weekenden, fortæller Tina.

“Dét, at man lige tager en vådserviet og tørrer kalorius af og smider det ud af døren, er virkelig noget svineri,” siger hun.

Hundeposer og sexposer

I dag (mandag den 10. april) ligger der også små bunker af papir og lyser op blandt de brune blade. Tina hiver lidt i snoren, så Konrad ikke stikker næsen alt for langt ned i efterladenskaberne. Hun griner og siger, at hun ikke har noget imod, at folk mødes og får lysterne stillet. Men hun vil gerne opfordre til mere diskretion, og at de pågældende rydder op efter sig selv.

“Jeg tænker, man kunne sætte sådan nogle stativer op med sexposer ligesom man har stativer med hundeposer. Det kunne være en måde at lave lidt sjov ud af det.”

Men hvis hændelserne fortsætter, blegner komikken, mener Tina.

“En bisættelse ligger tit kl. 13 en fredag eller en lørdag. Forestil dig, du er på vej til en bisættelse, og det første du møder, er to hoveder, der hopper rundt på bagsædet af en bil.”

Publiceret: 20. April 2017 01:12
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!