Foto: JN
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

10-årig helt: Sådan hjalp Storm politiet med at fange bevæbnet narkoforbryder

 

Alderen på hverdagens små helte har hverken øvre eller nedre grænser. Det så man, da Midt- og Vestsjællands Politi onsdag afholdt dusøroverrækkelse og hyldede borgere, som på den ene eller anden måde har vis samfundssind og heltemod og hjulpet politiet i deres arbejde.

Blandt dem var 10-årige Storm Victor Roesdahl, som med en snarrådig indsat hjalp politiet med at fange en bevæbnet forbryder.

Den 16. september klokken cirka 16.30 var en politipatrulje på en opgave ved den gamle retsbygning på Helligkorsvej i Roskilde, hvor der var noget uro. Politiet fandt interesse for en bil, som man mente var en gerningsmands bil. Storm og hans mor havde set en mand løbe væk fra den parkerede bil og rettede derfor henvendelse til betjentene for at fortælle, hvad de vidste. Storm havde nemlig set, at manden var løbet i skjul og han kunne helt præcis fortælle betjentene, hvor manden havde gemt sig.

Manden blev anholdt. Hans sag er endnu ikke afgjort i retten, men han er sigtet efter loven om euforiserende stoffer og våbenloven.

"Storm, du udviste i situationen og i forhild til din alder på kun 10 år en ekstra årvågenhed, der var en afgørende faktor for sagens opklaring og anholdelse af gerningsmanden, og derfor skal du have en tak og en dusør," sagde politidirektør hos Midt- og Vestsjællands Politi, Anne Tønnes, til Storm, da han modtog sit bevis på politistationen i Roskilde onsdag eftermiddag.

Publiceret: 02. November 2016 17:16
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!