HA-rockeren Brian Sandberg ankom i onsdags til Retten i Lyngby for at støtte tre tiltalte AK81'ere.

HA-rockeren Brian Sandberg ankom i onsdags til Retten i Lyngby for at støtte tre tiltalte AK81'ere.

Brian Sandberg indlagt med ildebefindende

Jetset-rockeren Brian Sandberg blev i dag indlagt efter et ildebefindende i sin lejlighed i Hellerup

Af
Jesper Lundh

Søndag eftermiddag blev Hells Angels-rockeren Brian Sandberg kørt til hospitalet i ambulance efter at have fået et ildebefindende i sin lejlighed i det meget eksklusive Tuborg Havn i Hellerup.
Det var Brian Sandbergs nabo, der ringede efter ambulancen, da overklasse-rockeren bad om hjælp. I går aftes var han til indflytterfest i det nye klubhus i Vejle, men om det har noget med Brian Sandbergs ildebefindende at gøre - eller om det skyldes noget helt andet - vides endnu ikke. Nordsjællands Politi tog imidlertid ingen chancer og kørte med ambulancen ud til Tuborg Havn, da alarmen lød.
"Vi tog lige med ud på adressen, da vi jo godt ved, hvem der bor der," siger vagthavende ved Nordsjællands politi til Ekstra Bladet.

For få dage siden var Brian Sandberg i Retten i Lyngby for at støtte tre rockerlærlinge fra støttegruppen AK81, da de tre mænd var tiltalt og blev dømt for vold mod to indvandrere på Strandvejen i Hellerup.
Derudover er han kendt for sit job som livvagt for den dømte storsvindler Stein Bagger. Senere er han blevet udsat for et attantatforsøg på en café midt i København. Han er tidligere dømt for narkohandel.

Publiceret 16 August 2009 20:42

SENESTE TV