Efterlysning:

Dement mand forsvundet fra plejecenter

Politiet leder efter en 54-årig dement mand, der har forladt plejecenter Baunegården ved Skanderborg

Af
Anne Mathilde Friis Larsen

En 54-årig dement mand gik mandag eftermiddag fra Plejecenter Baunegården i Tebstrup. Manden tog bussen ind mod Skanderborg, og politiet forsøger nu at klarlægge mandens færden efter det.

“Han har tidligere boet i Hørning og Aarhus, så der leder vi også efter ham,” siger vicepolitikommissær Kristian Juliussen fra lokalpolitiet.

Manden er cirka 180 centimeter høj, har kortklippet brunt hår, og han går lidt usikkert. Han er iført en brunlig jakke og blå jeans.

Politiet er i øjeblikket ved at tale med de buschauffører, der muligvis har haft manden med, for at finde ud af hvor manden kan være taget hen.

I november 2009 forsvandt en ældre mand fra Plejecenter Baunegården. Han blev fundet død i en skov fire dage efter, han var gået fra stedet. Dengang sagde daværende ældrechef Peter Sinding Poulsen til Lokalavisen:

“Jeg bakker 100 procent op omkring personalet på Baunegården, og mener ikke, at vi kunne have handlet anderledes i den konkrete sag. Selvfølgelig, må vi nu kigge på, om der kan gøres mere med henblik på at forebygge, at det sker igen.”

Det er i skrivende stund ikke lykkes at få en kommentar fra den nye ældrechef Jan Møller Iversen.

null

Publiceret 07 May 2013 15:24