42-årig kvinde trues på livet af ekskæresten:

"Jeg slår dig kraftedeme ihjel på et tidspunkt" - Politiet tager det ikke alvorligt

Af
Af Daniel Sennek

 
En 42-årig kvinde har gennem nogen tid fået en lang række dødstrusler fra sin ekskæreste. Det har hun meldt til politiet, men fem dage efter anmeldelsen har Fyns Politi endnu ikke reageret og hjulpet hende. Derfor sidder den 42-årige kvinde nu og frygter for sit liv.
Det skriver TV2/Fyn.
"Han truer først med at slå mig ihjel, og så beskriver han, hvordan han vil slå mig ihjel. Og det er typisk ved, at han vil skære halsen over på mig. Jeg havde håbet på, at politiet ville tage ud og tage kontakt med ham. Og så havde jeg håbet på, at han fik et tilhold, så jeg på en eller anden måde kunne være sikker på, at han ikke kunne nærme sig mit hus. Og så havde jeg håbet på at få en overfaldsalarm i tilfælde af, at han ville opsøge mig," fortæller kvinden, som TV2/Fyn har valgt at kalde Mette.
Af hensyn til kvindens sikkerhed har TV 2/FYN nemlig valgt at anonymisere hende og kalde hende et andet navn.
Det hele startede i efteråret, da Mette gik fra sin ekskæreste. Flere uger med ubehagelige beskeder fulgte herefter - og i påsken kulminerede det hele med en lang række dødstrusler. Mette valgte efterfølgende at politianmelde sin ekskæreste for dødstruslerne.
Ud over flere SMS'er, så optog Mette en af de telefoniske trusler fra ekskæresten. Seks minutter, der starter med ordene:
"Jeg slår dig kraftedeme ihjel på et tidspunkt, tror jeg. Jeg tror simpelthen, jeg tager dommen."
Mettes ekskæreste har også sagt til deres fælles datter, at han ville slå Mette ihjel ved at skære halsen over på hende.
"I og med at jeg har så konkrete beviser; jeg har lydoptagelser, jeg har SMS'er, jeg har en datter, der har kontaktet mig fredag aften, hvor jeg kan høre, hvordan han råber og skriger bagved og bliver mere og mere påvirket af alkohol, så tænker jeg, at alle beviser ligger jo lige for. Så hvis de ikke skulle reagere her, så ved jeg ikke, hvornår de skulle reagere," siger Mette til TV2/Fyn.
Hos Fyns Politi kan man ikke udtale sig om den konkrete sag, men siger, at man har handlet efter bogen ved ikke at kontakte manden.
Her fem dage efter, at Mette søgte hjælp hos politiet, er der stadig ikke sket noget, og hun er både bange og ked af det.

Publiceret 20 April 2017 09:45

SENESTE TV