Kroatisk familie begik hjemmerøveri mod Tyge og hustruen - fortrød med det samme:

"De blev bange - meget bange"

Af
Af Daniel Sennek

 
77-årige Tyge Henriksen og hans 74-årige hustru blev den 13. november ofre for en kroatisk familie - bestående af mor, far og tre sønner på 17, 19 og 22 år - der begik hjemmerøveri i ægteparrets villa i Hvidovre. Noget den kroatiske røverfamilie dog hurtigt kom til at fortryde.
Det skriver Ekstra Bladet.
Hjemmerøveriet fandt sted klokken tre om natten, hvor gerningsmændene brød terassedøren op.
"Og så vågner jeg og bliver lyst ind i ansigtet med en lygte og truet med et koben. Jeg gjorde modstand i ti sekunder, og så var jeg ved at være vågen, og min hjerne sagde til mig, at det var dumt. Så jeg lod være," fortæller Tyge Henriksen til Ekstra Bladet.
Tyge og hans hustru blev gennet ind i soveværelset, hvor den ene hjemmerøver holdt vagt. Heldigvis kom de ikke noget fysisk til, for efter en halv times tid blev døren ind til villaen pludselig sparket ind. Og ind i villaen strømmede politifolk.
"Den anden røver kom også ind til os og fes rundt. Der var vild panik. Der var de bange. Meget bange," siger Tyge Henriksen, der ikke så, at den ene hjemmerøver stak af gennem vinduet, fordi han og hans kone skyndte sig ud til politiet, som han kun har ros til overs for, til Ekstra Bladet.
Den ene af hjemmerøverne blev anholdt på fersk gerning, den anden kort efter. Udover de to har politiet anholdt tre andre familiemedlemmer, der er sigtet for et voldsomt hjemmerøveri på Møn, hvor en 63-årig mand blev sparket, bundet med gaffatape, truet med jagtgevær og med at få skåret sin penis af. Hjemmerøverne er indtil videre kun sigtet i to sager, selv om de mistænkes for mindst 16.

Publiceret 21 November 2017 08:11

SENESTE TV