Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen betegnes som værende spinkel af bygning, har rødligt halvlangt hår, og hun var senest iført en sort jakke. Hun færdedes primært på Møn og i Vordingborg området. Privatfoto.

Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen betegnes som værende spinkel af bygning, har rødligt halvlangt hår, og hun var senest iført en sort jakke. Hun færdedes primært på Møn og i Vordingborg området. Privatfoto.

Forsvundne Bettinas fætter så drabstiltalt i øjnene i retten:

"Jeg ville prikke til hans dårlige samvittighed"


En 27-årig mand er i dag blevet varetægtsfængslet i fire uger for drab på 34-årige Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen, som sidst er set i den lokale Rema 1000 nær sit hjem på Møn mandag den 13. november. Bettinas lig er ikke fundet, men dommeren mener, at der er en begrundet mistanke mod den 27-årige.
Ved dagens retsmøde ved Retten i Nykøbing Falster var Bettinas fætter, Brian Arnsfeldt Hansen, mødt op. Han var sammen med den fremmødte presse med i retslokalet, indtil dommeren lukkede dørene for offentligheden. Her nåede han lige at udveksle blik med den sigtede.
"Jeg havde det virkelig stramt med at være der, men det var vigtigt for mig at blive set at ham i håb om, at det måske kunne prikke lidt til hans dårlige samvittighed, hvis han ellers har sådan en," siger en tydeligt berørt Brian Arnsfeldt Hansen til Lokalavisen.dk.

Det var Brian, der meldte Bettina savnet hos politiet, og det er ham, der siden har påtaget sig rollen som den, der prøver at samle trådene med hensyn til dialogen frem og tilbage med politiet og de mange private, der deltager i eftersøgningen over hele Møn og omegn i disse dage.

Området har mange søer og sumpområder, som er nærmest umulige at søge i for privatpersoner. Samtidig findes der mange skovområder og fiskerhuse langs stranden, som Brian og de andre frivillige utrætteligt gennemsøger.

"Det er utrolig hårdt og bestemt ikke sjovt det her, men vi prøver at holde modet oppe. Når jeg hører om, at andre personer er forsvundet, så tænker jeg tit på, hvor hårdt det må være for de pårørende, men det virker nærmest uvirkeligt og som et sandt mareridt pludselig selv at stå i situationen," siger Brian. Han er dog meget glad for den støtte og hjælp, der kommer fra alle sider.
"Der er rigtig mange, der skriver beskeder og ringer med tips og ideer til steder, vi kan lede. Det varmer fantastisk meget," siger han.

Selvom Brian håber på et mirakel, frygter han, at det ender med, at Bettina findes død. Han frygter også selve oplevelsen for den, som finder hende.
"Det kan jeg ikke undgå at tænke på, når jeg går rundt og leder. For eksempel gik jeg i går hen ad stranden, da jeg pludselig så en gul bylt ligge længere fremme, og der tænkte jeg straks, åh nej, hvad er det jeg finder, når jeg kigger derunder," fortæller den urolige fætter, som godt kender den 27-årige mand, politiet har valgt at sigte for drab på Bettina.

Efter hendes forsvinden blev den 27-årige set køre rundt i hendes bil i lokalområdet, indtil Brian valgte at hente bilen hos manden. Bilen er nu i politiets varetægt.

Politiets efterlysning

Indtil Bettina findes, efterlyser politiet fortsat Bettina med følgende signalement:
Spinkel af bygning, har rødligt halvlangt hår, senest iført en sort jakke. Hun færdedes primært på Møn og i Vordingborg-området.
Politiet er meget interesseret i at høre fra vidner, der har oplysninger i sagen, eller som i tiden fra den 12. november til den 19. november har set Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen, eller hendes køretøj en sort Suzuki Swift, årgang 2015, med registreringsnummer AV 33768.

Publiceret 22 November 2017 17:24

SENESTE TV