Misbrugte datter hver eneste uge - i 10 år:

Nu skal han i fængsel

 

Mandag blev en 60-årig mand fra Hillerød idømt 10 års fængsel efter at have begået seksuelle overgreb på sin datter igennem 10 år. Derudover skal han betale 100.000 kroner i erstatning.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det vanvittige misbrug begyndte, da datteren blot var otte år gammel. De første mange år var det ikke decideret samleje, som faderen tvang sig til, men det som retten beskriver som anden kønslig omgang end sex. Oralsex, berøring på intime steder og tungekys var blot nogle af de ting, som faderen udnyttede sin datter til. Da pigen fyldte tolv forsøgte faderen at voldtage hende, men måtte opgive.

Det var desværre ikke slutningen på det, for da pigen fyldte 15 år, begyndte faderen at voldtage hende. Den 60-årige far forklarede i retten, at han ikke misbrugte datteren, fordi han ville have sex med hende - men fordi hun betroede sig til ham, når han rørte hende.

I retten erklærede han sig skyldig i misbruget, men fortalte, at han gjorde det for at skåne resten af sin familie, som han ikke ville have til at vidne.

Publiceret 17 April 2018 06:45