Menneskejagt på 31-årige David:

Pas på - han er farlig

Opdateret kl. 16.21: Den eftersøgte mand har for få minutter siden selv henvendt sig til Københavns Politi, og han blev anholdt uden dramatik. Han bliver nu sigtet, afhørt og fremstillet i grundlovsforhør onsdag i Retten i Roskilde, oplyser politiet.

 

Den 31-årige David Kosta Hondras, som ses på billedet, eftersøges som mistænkt i en sag om forsøg på manddrab, da han mandag den 23. april klokken cirka 21.55 på et bosted på Sct. Hans Hospital i Roskilde skød en 39-årig mand med et oversavet haglgevær. Det anvendte skydevåben er fundet og beslaglagt af politiet.

Midt- og Vestsjællands Politi beder derfor læserne om hjælp med at finde den mistænkte,

David Kosta Hondras beskrives som 171 cm høj, kraftig af bygning og kronraget, stor tatovering på halsen, kors tatoveret på kinden under højre øje og tåre på kinden under venstre øje.

Midt- og Vestsjællands Politi har siden i går aftes forgæves ledt efter den mistænkte flere forskellige steder og med assistance fra andre politikredse.

Den eftersøgte David Kosta Hondras betegnes af politiet som farlig. Derfor skal borgere, som ser ham, ikke kontakte ham, men i stedet straks kontakte politiet. Oplysninger om den eftersøgte David Kosta Hondras til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Publiceret 24 April 2018 16:00

SENESTE TV