Kvinde trukket ind i buskads af tre mænd:

Hundelufter - og hund - kom ilende til hjælp

Af
Af Daniel Sennek

 

Da en 24-årig kvinde råbte om hjælp, var der heldigvis en mandlig hundelufter, der hørte det - og hjalp. Ellers kunne det være endt helt galt, da den 24-årige kvinde mandag aften ved 22-tiden blev antastet af tre mænd, da hun kom gående på stien bag Ellebækskolen i Holstebro.

Det skrive Dagbladet Holstebro-Struer.

De tre mænd trak kvinden ind i et buskads langs stien, mens kvinden gjorde modstant og råbte om hjælp. De desperate råb om hjælp blev hørt af en hundelufter i nærheden, der reagerede prompte og kom til hjælp. Mændene stak af, da hunden og manden kom ilende.

Den mandlige hundelufter hjalp kvinden på benene igen, hvorefter han gav hende et lift hjem til sin mor. Nu efterlyser kvinden den barmhjertige samaritaner, for kvinden nåede nemlig ikke at notere hans navn eller kontaktoplysninger.

"Vi vil rigtig gerne tale med ham og høre, om han kan bidrage med flere oplysninger i sagen," fortæller Tue Nielsen fra Midt- og Vestjyllands Politi til Dagbladet Holstebro-Struer.

Manden beskrives som en dansk mand på cirka 50 år, formentlig iklædt fleecetrøje og lange bukser. Med sig havde han en lille hund i snor, og han kørte i en sølvgrå personbil.

Oplysninger, der kan hjælpe politiet med at komme i kontakt med redningsmanden, bedes oplyses til Midt- og Vestjyllands Politi på telefonnummer 114.

Publiceret 25 April 2018 08:00

SENESTE TV