Pizzamedarbejdere krænkede tre mindreårige piger:

Klappede i numsen, ragede på brysterne og truede med kniv

Af
Af Daniel Sennek

 

Tre piger på 15-16 år blev forsøgt kysset, befølt på brysterne og bagdelen - og til sidst truet med en kniv - af to ældre mandlige ansatte på et pizzaria. Først her to år og tre måneder efter er der nu faldet dom i sagen.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Ved Retten i Horsens blev de to mænd dømt skyldige i blufærdighedskrænkelse overfor de tre piger. De to mænd på 34 og 31 år, blev idømt henholdsvis 40 og 60 dages betinget fængsel. Desuden blev den 31-årige idømt betinget udvisning.

"Det her er en sag, hvor tre unge piger var ansat til at feje, besvare telefonopkald, vaske op osv. Ved forskellige episoder blev de alle enten befølt på bagdelen, på brysterne og overkroppen uden på tøjet, forsøgt kysset på munden og kinden eller tvunget ned i skødet på de to nu dømte mænd. Pigerne var kun 15-16 år, så de har efter min opfattelse været i tvivl om, hvad det hele gik ud på. Det ved man ikke nødvendigvis i den alder. Er det for sjov eller mener han det her," siger Peter Koukoumis til Horsens Folkeblad.

De to mænd har gennem hele forløbet nægtet sig skyldige.

De betingede domme er med vilkår om samfundstjeneste. Det betyder, at de skal udføre hvv. 60 og 80 timers samfundstjeneste, hvis ikke de skal ind og afsone deres straffe.

Publiceret 25 April 2018 09:29

SENESTE TV