Toårig dreng forsvandt fra hjemmet:

Uhyggeligt drama, da kvinde reddede ham fra døden på togskinnerne

Af
Af Daniel Sennek

 

Tirsdag aften forsvandt en to-årig dreng. Samme aften som politiet fik en anmeldelse om en mulig personpåkørsel ved Korsør. De to anmeldelser hængte uheldigvis sammen, og et muligt uhyggeligt scenarie ventede politiet - hvis altså ikke, det lige havde været for en handlekraftig og modig kvinde.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til BT.

Klokken 17.35 startede dramaet, da politiet fik en melding fra en lokomotivfører, der var nervøs for, at han havde kørt nogle personer ned, som han så gå ved skinnerne. Togtrafikken blev aflyst og forsinktet, så politiet kunne rykke ud.

Politiet kædede den uhyggelige anmeldelse sammen med en de fik klokken 17.27, hvor en toårig dreng var forsvundet fra sit hjem omkring klokken 17. Politiet sendte en patrulje ud for at hjælpe med at lede. Det viste sig senere, at det var drengen, lokomotivføreren havde set.

"Drengen var løbet bort hjemmefra på sådan en skubbecykel, og så har han altså forvildet sig ud på skinnerne. En ukendt kvinde ser drengen og redder ham ind, og da det sker, ser lokomotivføreren disse personer, hvilket får ham til at stoppe toget," fortæller vagtchefen til BT.

"Lokomotivføreren har ikke ramt dem. Kvinden nåede at trække drengen ind, og det var en klog beslutning, må man sige. Men de har alligevel stået så tæt på skinnerne, at lokomotivføreren troede, at han havde ramt dem. Heldigvis endte det hele godt. Vi er glade på vagtcentralen, for det kunne godt være endt galt, så ‘puuha’ sagde vi bare," forklarer John Andersen til BT.

 

Publiceret 25 April 2018 06:40

SENESTE TV