Arkivfoto

Arkivfoto

Dramaet i svømmehallen:

Kammerat og pædagog reddede druknet niårig dreng

DRUKNEULYKKE I mandags blev en 9-årig dreng fra Frederiksværk genoplivet efter en ulykke i svømmehallen i Hillerød, og på baggrund af politiets oplysninger kom det frem, at "drengen flød rundt og blev hevet op af livreddere på stedet."

"Sådan foregik det ikke, for min søn blev reddet op af vandet af en pædagog, efter at en kammerat havde forsøgt at trække ham op," fortæller drengens far, der ønsker at være anonym.

Han fortæller videre: "Det var faktisk kammeraten, der først opdagede, at noget var galt. Han havde set min søn dykke og undrede sig lidt senere over, at han ikke var kommet op igen. Kammeraten prøvede at hjælpe min søn op, men havde ikke kræfter nok, og det var en af klassens pædagoger, som fik min søn op af vandet, da min søn lå livløs på bunden af bassinet. Godt de opdagede det og fik ham op, inden livredderne kom til og genoplivede min søn. Efter en tur på sygehuset og par dage hjemme er han ved at komme sig, men oplevelsen af ikke at kunne komme op af vandet - ja, simpelthen at give op - den uhyggelige oplevelse er der stadig, og det skal der nok arbejdes med."

LÆS OGSÅ: DRENG BLEV GENOPLIVET

Nordsjællands Politi er ved at undersøge omstændighederne omkring episoden, der altså udspillede sig noget anderledes end først beskrevet.

"Lige nu handler det ikke så meget om at placere et ansvar, men mere om at sikre sig, at der bliver holdt godt øje med børnene i bassinet, så der ikke sker en ny ulykke. Det handler jo om sikkerhed," forklarer drengens far OG tilføjer at sønnen efter omstændighederne har det godt og er ved komme sig. /an 

Publiceret 26 April 2018 11:00

SENESTE TV