Chat-ven fik mor til at misbruge fireårig søn: "Det var jo bare et fantasiunivers"

En 42-årig mand skrev tusindvis af beskeder med en 43-årig kvinde fra Charlottenlund, hvor han blandt andet fik hende til at begå seksuelle overgreb på sin blot fireårige søn.

Af
Daniel Sennek

"Det hele foregik i et fantasi-univers. Ikke i virkeligheden."

Sådan forklarer en 42-årig mand i retten om de overgreb, som han fik en 43-årig kvinde til at begå mod sin lille søn. Den 8. marts blev moderen idømt tre år og ni måneders fængsel for talrige overgreb.Nu er chatvennen tiltalt i retten for at tilskynde kvinden til at begå 40 seksuelle overgreb mod drengen. Han forklarer, at han aldrig havde forestillet sig, at den 43-årige mor ville leve fantasierne ud.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Hun er en fornuftig og intelligent kvinde. Det falder mig ikke ind, at hun kan finde på at gøre det i virkeligheden," siger den 42-årige i retten ifølge Ekstra Bladet.

Han sidder i retten i en lysegrå jakke, lyse forvaskede cowboybukser og en hvid t-shirt. Han har velplejet, kortklippet skæg, og svarer høfligt på anklager Bente Schnacks meget direkte spørgsmål om hans seksuelle fantasier og erfaringer.

Den 42-årige er tiltalt for medvirken til voldtægter ved andet seksuelt forhold end samleje med et barn under 12, incest og blufærdighedskrænkelser. Derudover er han tiltalt for at få overtalt kvinden til at have sex med sin egen far, samt opfordre til sex min hendes datter. Det blev dog forhindret, da moderen blev anholdt.

Publiceret 17 May 2018 13:17

SENESTE TV