Foto: Localeyes.dk

Niårig pige løb desperat efter hjælp: Mor hugget ned med økse af brutal, maskeret mand

Da en 43-årig kvinde blev angrebet af en maskeret øksemand i sit eget hjem i udkanten af Greve midt om natten, kan hun takke hendes niårige piges mod og handlekraft for at være i live.

Af
Daniel Sennek

For efter det groteske overfald på kvinden i et villakvarter i udkanten af Greve natten til fredag i sidste uge, lykkedes det hurtigt for kvindens niårige datter at flygte til naboen og slå alarm til politiet.

Det erfarer Ekstra Bladet.

Efterfølgende er en 40-årig mand blevet varetægtsfængslet for drabsforsøget, ligesom han er sigtet for simpel vold mod den lille pige.

Moderen fik uhyggelige skader under det vanvittige angreb, der kunne have kostet hende livet. Med en økse blev hun tæsket på kroppen og i hovedet, hvor hun fik brud på både arme, ben, ribben og et brud på hovedpulsåren til hjernen. Kvinden overlevede kun det voldsomme økseangreb, fordi hun værgede for sig.

Politiet har endnu ikke fundet gerningsvåbnet, men leder efter både dette, samt en række beklædningsgenstande, heriblandt en sort jakke, elefanthue, samt kondisko.

Af fængslingskendelsen, som dommeren oplyste til Ekstra Bladet efter det lukkede grundlovsforhør, fremgik det, at den 40-årige danske mand havde dannet par med kvinden, og at hun for nyligt havde gjort det forbi, hvilket han var ked af.

Se flere fotos og video på localeyes.dk

Den 40-årige mand nægter sig skyldig i drabsforsøget.

Publiceret 17 May 2018 00:00

SENESTE TV