Modelfoto

Modelfoto

Efterlysning:

Efterlod pose med masser af penge i Rema 1000

Den 11. maj 2018 handlede en ældre kvinde i Rema 1000 i Ikast. Ved en forglemmelse efterlod kvinden en pose med et større kontantbeløb i butikken. Midt- og Vestjyllands Politi beder om læsernes hjælp til at identificere kvinden, så hun kan få sine penge igen.

Den ældre kvinde glemte en lille apoteker-pose i Rema 1000 i Ikast, da hun var på indkøb den 11. maj 2018 klokken cirka 13.40. Ved en fejl blev posen pakket ned sammen med dagligvarer hos en anden kunde, der til sin store overraskelse fandt et større kontantbeløb i posen, da varerne skulle pakkes ud derhjemme.

Kunden leverede posen tilbage til Rema 1000, som efterfølgende kontaktede politiet for at få hjælp til at finde frem til pengenes rette ejer. På butikkens videoovervågning kan man se den ældre kvinde efterlade posen. Kvinden beskrives som dansk, 70-80 år, spinkel af bygning, 160-165 cm høj og med gråt, krøllet hår.

"Efter vores bedste overbevisning beror det hele på en forglemmelse, og vi vil gerne gøre vores til, at pengene kommer tilbage til rette ejer. Vi håber, at vi med denne efterlysning kan få kontakt til kvinden eller nogle af hendes pårørende," siger Lars Boe Larsen, lokalpolitiet i Herning.

Information om, hvem kvinden er, kan gives til politiet på tlf. 114. Politiet er i besiddelse af billeder, der kan bruges til at bekræfte kvindens identitet, men af hensyn til kvindens privatliv har politiet valgt ikke at offentliggøre billederne på nuværende tidspunkt.

Publiceret 17 May 2018 14:03

SENESTE TV