Foto: Mostphotos

16-årig dreng alvorligt kvæstet: Pløjet ned af flugtbilist foran hus

En 30-årig mand er anholdt og indtil videre sigtet for vold

Af
Jacob Nielsen

Det har været en dramatisk aften og nat i Nordjylland.

Det hele begyndte på en adresse i Nørregade i Hirtshals ved 20-tiden, hvor en 30 årig mand fra Hjørring af uvisse årsager blev tildelt et hårdt slag med en hammer i ryggen, som endte med at punktere hans lunge.

Gerningsmanden var ifølge flere vidner en 30 årig mand fra Hirtshals, og han forsvandt fra stedet i en bil.

Der blev udsendt en efterlysning af manden over politiets radio og klokken 01.12 observerede en politipatrulje ham bag rattet i sin bil i Hirtshals.

Patruljevognen satte efter bilen, der kort efter kørte galt, idet den skred ud og fortsatte på to hjul ind mod et hus på Dalsagervej.

I huset var en gruppe unge mennesker samlet for at holde fest, og uheldigvis befandt to af festdeltagerne - en dreng og en pige - sig udenfor huset, da flugtbilisten kom buldrende.

En 16 årig dreng er overført til Aalborg Universitets Hospital med voldsomme skader, efter han blev ramt og kom i klemme mellem flugtbilen og husmuren i et sammenstød, der var så kraftigt, at en del af husmuren væltede.

Den unge pige, der befandt sig udenfor sammen med den 16-årige dreng, slap med mindre knubs.

Føreren af bilen slap uskadt, men en 23 årig kvindelig passager i bilen fik den ene hånd læderet voldsomt.

Den 30-årige fører er blevet anholdt og sigtet for vold. Der vil senere blive taget stilling til om han skal præsenteres for yderligere sigtelser i forbindelse med færdselsuheldet.

Nordjyllands Politi har ikke yderligere udtalelser i sagen.

Publiceret 20 May 2018 09:16

SENESTE TV