Martine raser: Har anmeldt hund til politiet for at gø - "og stop så jeres havearbejde klokken 20!"

Martine går tidligt i seng, og hun er ikke ligefrem tilfreds med naboer i den lille landsby nord for Varde. Hun mener, at alt havearbejde skal stoppe klokken 20.

Af
Daniel Sennek

Martine Pedersen er inkarneret A-menneske - og sammen med kæresten går hun tidligt i seng. Men det er svært om sommeren, når der slås græs og andet om aftenen.

Det skriver JydskeVestkysten.

"Jeg vil gerne op klokken 05.00. Kunne vi ikke bare få ro klokken 20.00. Vi har tidligere sovet i et telt i haven på grund af varmen. Men det er helt umuligt på grund af støjen. Vi sover for lukkede vinduer, og jeg sover med høreværn. Min samlever Tom har høreapparat om dagen, og han generes derfor ikke af støj om natten," siger Martine Pedersen til avisen.

Martine har ejet huset sammen med kæresten i 11 år. Hun er ikke med i en grundejerforening, der kan tage sagen op, og derfor undrer hun sig over, at man ikke kan forbyde larm efter klokken 20.00 ved lov.

"Jeg ved godt, at jeg ikke er populær blandt naboerne her. Men jeg har en gang anmeldt, at en hund gøede. Det er nogle år siden. Politiet oplyste, at jeg skulle skrive tidspunkter ned i en uge: Hvornår hunden gøede. Det gjorde jeg, men jeg hørte ikke mere," siger Martine Pedersen til JydskeVestkysten.

Publiceret 22 May 2018 00:00

SENESTE TV