Politiaktion hos forældre: 14 og 15-årig anholdt for øjnene af familien

To drenge på 14 og 15 år er blevet anholdt og sigtet for røveri og vidnetrusler søndag aften.

Af
Daniel Sennek

Søndag aften blev to unge dreng på 14 og 15 år anholdt - sigtet for tidligere på dagen at have udøvet vidnetrusler og røvet to 16-årige drenge.

Det skriver TV 2 NORD.

"Tidligere på dagen havde den 14- og 15-årige været i Fjordparken i Aalborg, hvor de stødte ind i to 16-årige. I den forbindelse truede de en af de 16-årige til at trække en politianmeldelse mod et familiemedlem i forbindelse med en voldssag tilbage. Derudover tildeler den 15-årige en af de 16-årige et skub og truer ham til at udlevere sit ur," forklarer Jess Faldberg, der er vagtchef hos Nordjyllands Politi, til TV 2 NORD.

Den anden 16-årige blev tvunget til at udlevere sin telefon. De to gerningsmænd stak efterfølgende af fra gerningsstedet, men begge blev anholdt senere på aftenen hjemme hos deres forældre.

Mens der ikke kan indledes en straffesag mod den 14-årige på grund af hans alder, ser fremtiden for den 15-årige mere alvorlig ud.

"Efter afhøring er han løsladt, men han er sigtet for røveri og vidnetrusler og kan se frem til en tur i retten," siger vagtchefen til TV 2 NORD.

Begge nægter sig skyldige.

Publiceret 22 May 2018 08:03

SENESTE TV