Model/arkivfoto

Model/arkivfoto

Utroligt frækt:

Kvinde kan ikke gå på gaden uden at blive taget på brysterne

Brystbesat knallertkører efterlyses

En knallertkører i Roskilde er åbenbart så besat af bryster, at en ung kvinde ikke kan gå på gaden uden at blive taget på brysterne.

Klokken 16.24 onsdag eftermiddag anmeldte en 19-årig fra Roskilde, at hun nu for anden gang inden for kort tid var blevet befølt på brystet af den samme knallertkører, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den mandlige knallertkører standsede klokken cirka 15.55 ud for kvinden, der gik i Hersegade i Roskilde mod stationen. Han sagde 'Undskyld!' - og straks derefter tog han hende på brystet. Han spurgte samtidig om vej til et supermarked, men kørte videre, inden den 19-årige nåede at svare.

Kvinden er ifølge politiet overbevist om, at det var samme mand ved begge hændelser.

Politiet har udsendte følgende beskrivelse af den brystfikserede knallertkører: Mand, asiatisk af udseende, 20-30 år. Kropsbygning: Spinkel. Hudfarve: Gul. Hårfarve: Sort. Hårlængde: Kort,.Yderligere kendetegn: Bar muligvis briller med tyndt stel. Talte dansk med accent. Manden kørte på en lys grøn scooter i retning mod stationen.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket manden på scooteren, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen, lyder opfordringen fra politiet.

Publiceret 07 June 2018 11:20