To dræbt i uhyggeligt blodbad på campingplads: "Han holdt kniven i hånden - jeg så blodpølen og offeret på gulvet"

Et tysk øjenvidne kommer med den skræmmende vidneforklaring, efter han i maj sidste år overværede det blodbad, der fandt sted på Stjerne Camping i Vejers og kostede to personer livet.

Af
Daniel Sennek

Mandag formiddag har et tysk øjenvidne, der var gæst på Stjerne Camping i Vejers i maj sidste år, forklaret sig i Retten i Esbjerg om det blodbad, der fandt sted, da han så en 54-årig mand dræbe en 64-årig fynbo.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den tyske gæst så, hvordan de to mænd først var oppe at slås foran vaskerummet. Dernæst gik de to mænd ind i baderummet.

"I første omgang så jeg ikke kniven. Han holdt kniven i hånden foran sig. Jeg så blodpølen og offeret, der lå på gulvet. Men da jeg fik øje på kniven, bragte jeg mig i sikkerhed. Jeg skreg flere gange: Hold op. Jeg kunne tydeligt se offeret på gulvet. Men jeg kunne ikke afgøre, om manden var død. Bagefter kørte jeg på min cykel hjem og hentede min søn. Jeg forsøgte også at ringe til alarmcentralen, men det lykkedes ikke," forklarede det tyske vidne i retten ifølge Ekstra Bladet.

Den tyske turist søn opdagede yderligere en person, der lå på jorden, mens flere personer omkring den 69-årige ydede førstehjælp.

Den tyske turist fik folk til at låse deres campingvogne, og kort efter opdagtede han, at gerningsmanden kom mod ham med en plastikpose i hånden.

"Jeg råbte til gerningsmanden, at han skulle gå ind i sin egen campingvogn. Det så ud som om, at han forsøgte at gemme plastikposen. Så kom politiet efter en halv times tid," forklarede han i retten.

Publiceret 18 June 2018 12:16

SENESTE TV