Arkivfoto

Brødre stod bag bortførelse og grove ydmygelser: Tvang auto-lakstift op i offers endetarm

En kontrovers om en hund var baggrunden for en mere end to timer lang bortførelse af en 23-årig mand i Allerød i april

To brødre på 22 og 23 år er ved Retten i Hillerød idømt ubetinget fængsel i henholdsvis seks og syv måneder for grov vold, trusler, ulovlig tvang, brugstyveri af en personbil og frihedsberøvelse af en 23-årig mand.

Den 22-årige blev også dømt for besiddelse af hash og en kniv samt kørsel uden kørekort.

Episoden fandt sted den 10. april i år, hvor det 23-årige offer mødtes med de to dømte på en tankstation i Allerød.

Baggrunden for mødet var en kontrovers om en hund, som den ene af de tiltalte havde haft med sin ekskæreste. Ekskæresten havde efterfølgende haft et forhold til det 23-årige offer.

Da brødrene ankom til tankstationen, hev de fat i manden og trak ham ud af butikken, ligesom de truede ham med en lægtehammer.

Flere af den 23-åriges venner var også til stede på tankstationen, og de to brødre truede vennerne, så den ene af vennerne udleverede sin bilnøgle.

De smed den 23-årige ind i bagagerummet på vennens bil og kørte derefter væk med ham.

Under en cirka 2 timers køretur udsatte de ham for yderligere vold heriblandt slag med lægtehammeren, og under et stop i et skovområde blev den 23-årige bedt om at tage sine bukser af, hvorefter han blev tvunget til at stikke en auto-lakstift op i sin endetarm, imens de to brødre så på.

Undervejs ringede brødrene desuden fra ofrets telefon til den ene dømtes ekskæreste og truede med at udsætte hende for samme vold.

Begge mænd har siddet varetægtsfængslet, siden de blev anholdt den 12. april.

Den 23-årige modtog dommen, imens den 22-årige udbad sig betænkningstid med hensyn til at anke, oplyser Nordsjællands Politi.

Publiceret 20 June 2018 16:29

SENESTE TV