Seks unge sigtet for uhyggelige gruppevoldtægter mod 14-årige piger: "Der kan være endnu flere ofre"

De seks unge er i alt sigtet for fire gruppevoldtægter af to forskellige 14-årige piger. Politiet frygter - og mistænker - at der kan være flere ofre.

I alt seks drenge er lige nu varetægtsfængslet for to brutale gruppevoldtægter af to 14-årige piger. Torsdag i sidste uge kom det frem, at tre unge i alderen 15-16 år var blevet varetægtsfængslet og sigtet for at have gruppevoldtaget en 14-årig pige. Dagen efter kom det frem at yderligere tre var varetægtsfængslet - i alt seks unge drenge for to forskellige filmede gruppevoldtægter mod to 14-årige piger.

Det skriver Ekstra Bladet.

Alle seks unge drenge har indvandrerbaggrund - og nægter sig skyldige.

Tre drenge er sigtet for en gruppevoldtægt mod den ene 14-årige pige, mens tre andre drenge er sigtet for tre gruppevoldtægter begået mod den anden 14-årige pige.

Politiet efterforsker lige nu sagen og har mistanke om, at flere mindrerårige piger har været ofre for drengene.

Politikommissær Henrik Gunst, Nordsjællands Politi, bekræftede i sidste uge, at endnu to piger formentlig har været udsat for overgreb, og politiet tør ikke udelukke, at der kan være flere ofre end de fire navngivne piger i alderen 13 til 15 år, som politiet kender til i øjeblikket, skriver Ekstra Bladet.

Publiceret 20 June 2018 09:16

SENESTE TV