Modelfoto

Værkstedsbesøg endte i voldssag: 75-årig kunde slået med knytnæve

Kunde på værksted så sig sur på en anden kunde

En 36-årig mand er blevet sigtet for at have begået vold mod en 75-årig mand på et autoværksted i Ebeltoft.

Den ældre mand henvendte sig i går på nærpolitistationen i Ebeltoft for at anmelde, at han ved middagstid var blevet slået med en knytnæve i brystet. Det var foregået på et autoværksted på A. Knudsens Vej i Ebeltoft, hvor den 36-årige mand, der også var kunde på værkstedet, pludselig så sig sur på ham.

Den yngre mand havde været højrøstet og beskylde pludselig den ældre mand for at nedstirre ham og være racist, inden han tildelte ham et knytnævesalg i brystet og derefter forlod stedet.

En patrulje kørte ud til mekanikeren for at undersøge sagen nærmere. Her blev en betjent opmærksom på en bil, der netop svingede ind på pladsen til værkstedet. Føreren, en 36-årig mand, svarede til signalementet af gerningsmanden fra voldsepisoden et par timer tidligere, hvorfor han blev sigtet i sagen. Det viste sig desuden, at han ikke havde kørekort, og at han virkede påvirket af stoffer. Han fik derfor yderligere to sigtelser på CV'et og kørt til stationen til en blodprøve. Han nægtede at udtale sig til politiet.

Publiceret 21 June 2018 12:09

SENESTE TV