Foto: Localeyes.dk

Nyt om den uhyggelige ulykke: Kvinde glemte taske - det blev fatalt

En 80-årig kvinde og en 55-årig mandlig chauffør mistede tirsdag livet i en ulykkelig ulykke ved en usikret jernbaneoverskæring. Nu fortæller familiemedlemmer historien.

Af
Daniel Sennek

Minibussen fra selskabet Flextrafik var allerede kørt over jernbaneoverskæringen en gang. Men nu fortæller familiemedlemmer til den 80-årige kvinde, der mistede livet, at hun havde glemt sin taske, da hun havde været på familiebesøg i området. Derfor vendte minibussen om og kørte tilbage mod adressen. Hvilket endte katastrofalt.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Da minibussen igen skulle passere den usikrede jernbaneoverskæring, ramte toget minibussen, hvilket resulterede i de to personers død. Overskæringen skulle have været sikret i maj 2017, men det eneste svar på det fra Banedanmark er:

"Det er sat til lukning i 2019."

Se flere fotos og video på localeyes.dk

Næstformanden i Dansk Jernbaneforbund giver da også den manglende udførsel af sikringen af overskæringer skylden.

"Havde de fulgt planen, var den her ulykke jo ikke sket. Det er grotesk, der skal lig på bordet. Vi har påpeget problemet mange gange," siger næstformand i Dansk Jernbaneforbund Preben Steenholdt Pedersen til BT, og fortsætter:

"Det er jo forfærdeligt, at nogen skal omkomme. Men vores medlemmer, lokoførerne, oplever dagligt folk på skinnerne. Gudskelov er det sjældnere, at de bliver ramt, men det kommer tæt på, og så hopper ens hjerte en ekstra gang. Det giver ar på sjælen. Så vi er også godt knotne over, at der ingenting sker."

Publiceret 23 June 2018 00:00

SENESTE TV