29-årig sigtet for at bide tunge af mand: "Det var nødværge!"

En 29-årig mand er søndag blevet varetægtsfængslet frem til den 19. juli. Han er sigtet for grov vold, da han under et slagsmål har bidt en tredjedel af en anden mands tunge

Af
Daniel Sennek

Den 29-årige mand er sigtet for den bizarre forbrydelse, der skulle være sket under et slagsmål på den københavnske bar Rosie McGees natten til søndag. Den spinlke, rødhårede mand nægtede sig dog skyldig i grov vold til grundlovsforhøret, hvor han forklarede, at en diskussion udviklede sig til slagsmål foran baren, da manden var til firmafest.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Det eneste, jeg kan huske, er, at jeg prøver at slå fra mig, fordi jeg selv bliver slået. Han mangler måske et stykke af sin tunge, men jeg har fået tæsk. Han var meget stærkere end mig," forklarede den 29-årige mand ifølge Ekstra Bladet til retten, hvor han også viste en række skader frem - herunder et flækket øjenbryn, skrammer på armene og en forstuvet ankel.

Lægerne på Rigshospitalet måtte tidligt i morges opgive at sy tungestumpen tilbage på manden.

"I min optik kan det slet ikke være nødværge, at man gå så langt som at bide tungen af en anden. Men det er klart, at vi skal have afklaret forløbet," lød det fra senioranklager Rasmus Stamm i sin begrundelse for varetægtsfængsling ifølge Ekstra Bladet.

Den 29-årige mand er tidligere lejligheder straffet for vold.

Publiceret 24 June 2018 15:39

SENESTE TV