Politiet er i gang med en større undersøgelse ved Legind Sø på Mors fredag den 22. juni 2018.. (Foto: Rasmus Skaftved/Ritzau Scanpix)

Politiet er i gang med en større undersøgelse ved Legind Sø på Mors fredag den 22. juni 2018.. (Foto: Rasmus Skaftved/Ritzau Scanpix) Ritzau Scanpix

Anholdt for uhyggelig voldtægt af niårig pige: "Min mand er ikke noget monster"

"Jeg tror ikke på det. Han er uskyldig. Men han har før været i problemer og fået en dom. Så nu kommer politiet altid til os, når der er nye sager. Jeg kalder det chikane."

Sådan lyder det i et raserianfald fra konen til den 34-årige mand, der er blevet anholdt og sigtet for en uhyggelig voldtægt af en blot niårig pige. Det skriver Ekstra Bladet.

Avisen møder konen, da de banker på døren i et lille hus i Fousing Kirkeby ved Struer, hvor parret bor. Den 34-årige mand er anholdt og sigtet for at have lokket en niårig pige ind i en varevogn, hvorefter han har kørt til et uvist sted og voldtaget pigen.

Det er ikke første gang, at manden sidder på anklagebænken for overgreb mod børn. I 2007 blev den dengang 23-årige mand dømt for fuldbyrdet voldtægt af en 12-årig pige ved Gjerrild på Norddjurs.

"Jeg vil ikke udtale mig om selve sagen. Det må jeg ikke for min advokat. Men jeg vil gerne fortælle, at min mand ikke er noget monster. Jeg har kendt ham, siden vi gik på efterskole sammen, og jeg ved, at han er en god mand," fortæller hustruen til Ekstra Bladet.

Manden blev også dømt i en anden sag, hvor han forsøgte at lokke mindreårige piger til sex gennem Facebook og Arto. Hans kone lægger heller ikke skjul på, at hun kender til sin mands tidligere domme for seksuelle overgreb på børn.

"Selvfølgelig kender jeg til det. Vi blev gift, mens han sad i fængsel. Vi skjuler ikke noget for hinanden. Men selvom han tidligere er dømt, så er det ikke ensbetydende med, at han har gjort det, han nu er anklaget for. Her i landet er man uskyldig indtil andet er bevist," siger hun til Ekstra Bladet.

Publiceret 24 June 2018 07:44

SENESTE TV