RB PLUS Digteren Yahya Hassan blev fredag idømt fængsel for skudepisode. Tiden skal bruges til at færdiggøre ny digtsamling. Arkivfoto. (Foto: Simon Skipper/Scanpix 2016)

RB PLUS Digteren Yahya Hassan blev fredag idømt fængsel for skudepisode. Tiden skal bruges til at færdiggøre ny digtsamling. Arkivfoto. (Foto: Simon Skipper/Scanpix 2016) Foto: Simon Skipper Ritzau/Scanpix

Ægtepar gav digteren Yahya Hassan husly: Men så gik han fuldstændig amok

Smidt ud af poltiet

Tirsdag i sidste uge åbnede parret Toril Hulaas og Ole Bak hjemmet i Glyngøre op for den kendte digter Yahya Hassan - uden at vide, det var ham. Det kom de bittert til at fortryde.

"Han var meget dannet at høre på, da han præsenterede sig som Hassan og forklarede, at han havde brug for et roligt sted at skrive på sin bog," siger Toril Hulaas til Skive Folkeblad..

Siden gik det helt galt, og ægteparret fik politiet til at smide ham ud.

"Han stjal blandt andet Oles racercykel, to telefoner, parfumer, vin og nøgler. Og så stjal han vores bil, som vi ellers skulle køre på ferie i torsdag morgen," siger Toril Hulaas til Skive Folkeblad..

Bilen er en sort Suzuki Vitara fra 2017 med registreringsnummer BN41518.

"Nu er der gået næsten halvanden uge, siden vi opdagede, at bilen var væk torsdag morgen. Og vi har stadig ikke set skyggen af den, så vi håber, at folk vil holde øje med, om de ser den," siger Toril Hulaas.

Publiceret 10 July 2018 13:41

SENESTE TV