Begik grusomme overgreb på nabopigerne i flere år: Nu har han fået halveret sin straf

Fra tre års fængsel til halvandet års fængsel. Det er status efter den 42-årige mand fik halveret sin straf i Østre Landsret.

Af
Daniel Sennek

En 42-årig mand fra Vestjylland er i Østre Landsret blevet idømt halvandet års fængsel. Det bliver han i en sag, der handler om et årelangt misbrug, herunder voldtægt, af to mindreårige piger på hans daværende bopæl i Holbæk Kommune. Det skete i årene 2005 til 2009. Med straffen har Landsretten halveret den dom på tre års fængsel, som Retten i Holbæk havde idømt manden.

Det skriver dagbladet Nordvestnyt tirsdag.

Årsagen er en usikkerhed om, hvornår sagens groveste tiltale skal være sket. Den ældste af søstrene skulle være blevet bedøvet og voldtaget af manden. Manden var sigtet for at gøre det, da pigen var 11 år, men hun har i retten forklaret at hun var 8-9 år. Derfor har Landsretten frikendt manden på dette punkt.

Manden blev dømt for to forhold, der blandt andet handlede om, at have onaneret foran pigerne og fået den yngste til at udføre oralsex på ham. Den 42-årige havde selv anket sagen, og han har nægtet sig skyldig i alle forhold omkring misbrug af de to søstre, der boede med deres forældre i huset ved siden af manden.

Manden passede ofte pigerne, og det var her, at han forgreb sig på dem. Han flyttede efterfølgende til Vestjylland, hvor han to gange krænkede en række skolebørn, samt blev dømt for besiddelse af børneporno.

Publiceret 10 July 2018 12:18

SENESTE TV