Foto: Charleston Police Department

Dræbte 11-årig pige fra Middelfart for øjnene af hendes forældre og brødre

Politiet i Charleston, South Carolina, USA, har offentliggjort nye detaljer om den 11-årige danske pige fra Middelfart, der var på ferie i byen - men mistede livet, da en vanvittig spritbilist kørte hende ned på fortovet.

Af
Daniel Sennek

Den 11-årige danske pige fra Middelfart blev for øjnene af hendes forældre og to brødre mandag ramt af en spritbilist, mens hun gik på fortovet i den amerikanske by Charleston. I al hast blev hun indlagt i respirator, men tirsdag mistede hun livet, da forældrene tog det hårde valg og slukkede for den. Det skriver lokalmediet wscotv.com.

Spritbilisten var den 30-årige Jeffrey William Wakefield, der var flygtet fra et andet færdselsuheld, da han ramte pigen på fortovet. Herefter tog han flugten og det var først, da han bragede direkte ind i et træ og smadrede bilen, at hans vanvidskørsel standsede. Efterfølgende viste test, at Jeffre William Wakefield var alkoholpåvirket.

"Det her kunne være undgået og burde aldrig være sket. Havde chauffføren ikke ramt et træ, er jeg ikke sikker på, at han nogensinde ville være stoppet," siger politiinspektør Luther Reynolds ifølge ABC News' lokalstation kltv.com.

Her kan man også læse, at politiet i Charleston er rasende over så "tragisk og meningsløst et tab af liv".

Tirsdag blev Jeffrey William Wakefield sigtet for spritkørsel som forårsagede et dødsfald og hensynsløst drab.

Publiceret 11 July 2018 00:00

SENESTE TV