Nordsjællands Politi afspærrede søndag et område ved Højeloft Vænge.

Nordsjællands Politi afspærrede søndag et område ved Højeloft Vænge. Foto: byrd/Steven Knap

18-årig tilfældig pige forsøgt dræbt på åben gade: Angrebet af gal mand med en mejsel

Den 18-årige kvinde slap heldigvis med livet i behold, da hun tilsyneladende helt tilfældigt blev angrebet af en 21-årige gerningsmand.

Af
Daniel Sennek

Den 18-årige pige blev natten til søndag overfaldet på gaden i Værløse, hvor hun blev slået i hovedet med en mejsel. Det lykkedes heldigvis at flygte fra den 21-årige gerningsmand, der har tilstået, at han havde til hensigt at slå hende ihjel. Hans forklaring om drabsforsøget er endnu ikke kendt, fordi han blev afhørt bag lukkede døre i grundlovsforhøret.

Det skriver Ekstra Bladet.

Tilsyneladende var den 18-årige pige et fuldstændigt tilfældigt offer. De to kendte ikke hinanden.

Drabsforsøget skete, da kvinden var kommet med toget til Værløse Station, hvor hun gik mod forældrenes hjem. Få hundrede meter derfra blev hun angrebet af gerningsmanden.

Ved grundlovsforhøret blev den 21-årige sigtet for drabsforsøg ved "med hensigt til at slå ihjel, at have slået forurettede i hovedet med en mejsel, hvilket mislykkedes, idet hun flygtede fra stedet."

Den 21-årige indvilgede i at blive mentalundersøgt, ligesom han er varetægtsfængslet til den 2. august på en lukket psykiatrisk hospitalsafdeling.

Nordsjællands Politi undersøge lige nu, om den 21-årige mand eventuelt kan sættes i forbindelse med andre uopklarede overfald på piger og kvinder.

Publiceret 12 July 2018 07:23

SENESTE TV