Foto: Localeyes.dk

Kvinde kæmper for sit liv: H.C. Andersens Boulevard lukket ned efter uhyggelig ulykke

En kvinde er fortsat i livsfare, efter hun onsdag aften blev ramt af en motorcykel, da hun passerede fodgængerfeltet.

Af
Daniel Sennek

Kvinden var turist på besøg i København, og hun er altså fortsat i livsfare og befinder sig i en alvorlig kritisk tilstand efter ulykken på Rådhuspladsen i København onsdag aften.

Det oplyser vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Brix, til Ekstra Bladet.

"Der er desværre ikke sket ændringer i den kritiske tilstand i nattens løb," siger vagtchefen tidligt torsdag morgen til avisen.

Den uhyggelige ulykke skete for øjnene af en menneskemængde klokken 18.55, i krydset H.C. Andersens Boulevard/Vesterbrogade. Lige ved fodgængerfeltet, der leder fodgænger fra Tivoli til Rådhuspladsen.

Politiet oplyser, at det ikke er lykkedes at kontakte kvinden pårørende i skrivende stund - ligesom årsagen til ulykken heller ikke ligger helt fast.

"En af de implicerede må nødvendigvis have bevæget sig frem for rødt lys. Men der er forskellige forklaringer. Derfor skal vi have foretaget flere afhøringer. Der befandt sig på grund af tidspunktet for ulykken en del personer på stedet. Vi har allerede talt med en del. Men uanset hvem der har skylden, så er det jo stadig meget tragisk," fastslår vagtchefen til Ekstra Bladet.

Motorcyklisten er ikke kommet noget videre til.

Se flere fotos og video på localeyes.dk.

Publiceret 12 July 2018 06:59

SENESTE TV