Bakkens gamle Rutschebane lukket efter uheld med 27 personer: "Det måtte ikke kunne ske"

Lørdag aften på den gamle Rutschebane stødte to toge med 27 personer sammen. En enkelt blev sendt på Herlev Hospital. Politiet har lukket rutschebanen, mens eksperter undersøger årsagen

Af
Kathrine Albrechtsen

Sammenstød Midt i Dyrehavsbakkens højsæson står den gamle rutschebane stille.

I lørdags kl. 20.43 holdt et af rutschebanens toge stille på en bakke, da et andet tog kom brasende op i det. Ved sammenstødet sad der 27 personer i sæderne. Kun en enkelt person meldte om nakkesmerter efter uheldet og blev kørt til Herlev Hospital, hvor han blev sendt hjem igen.

"Det sammenstød måtte ikke ske," siger Dyrehavsbakkens adm. direktør Nils-Erik Winther til Villabyerne.

Derfor lyder der ingen hvin fra den gamle rutchebane her på tredjedagen, da hollandske producenter og eksterne eksperter er kaldt ind og i gang med tekniske undersøgelser for at fastlægge årsagen til sammenstødet.

"Det er super ærgerligt, at det sker midt i højsæsonen, men sikkerhed frem for alt. Vi tager fat i alle dem, vi kan, og jeg ved, at eksperterne knokler med at finde ud af, hvad der er sket. Jeg håber, at vi er oppe at køre igen torsdag. Men det kan jeg kun håbe på. Proceduren er, at eksterne eksperter laver en redegørelse, som de giver til politiet, og som til sidst tager fat i os," siger Nils-Erik Winther.

Det bekræfter Nordsjællands Politi presseafdeling over for Villabyerne.

"Vi har krævet, at rutschebanen er lukket og kan først åbnes, når sagen er afsluttet og årsagen til, hvad der er sket, er fastlagt."

Publiceret 17 July 2018 08:45

SENESTE TV