Foto: Københavns Vestegns Politi

Foto: Københavns Vestegns Politi

Politiet: Helt nye oplysninger i sagen om mand, der forsvandt sporløst for et halvt år siden

Politiet vil ikke udelukke, at en forbrydelse ligger bag mandens forsvinden

Københavns Vestegns Politi har nye oplysninger i sagen om den forsvundne Sabedin Veseli og søger vidner..

Den 43-årige makedonske mand forsvandt 4. februar 2018 sporløst fra sin bopæl i Ballerup. Politiet arbejder med flere teorier og kan ikke udelukke, at der ligger en forbrydelse bag hans forsvinden.

Den 43-årige var bruger af en hvid Chevrolet Spark personbil med registreringsnummer GF 21 840. Dette køretøj blev kort efter hans forsvinden fjernet fra en p-plads i Ballerup. Køretøjet blev i tirsdags den 17. juli fundet parkeret i Lyngby på Vintappervej over for nr. 14 (se foto).

"Afhøringer blandt beboerne på Vintappervej, sammenholdt med de indledende tekniske undersøgelser, tyder på, at bilen har holdt på vejen i nogen tid - præcist hvor længe, er fortsat uvist. Men vi håber, at folk der har deres gang i området, eller i øvrigt kender til sagen, kan hjælpe os," siger politikommissær Ole Nielsen.

Har nogen lagt mærke til bilen og har man oplysninger om, hvornår bilen blev efterladt på Vintappervej i Lyngby, så hører politiet meget gerne om det. Københavns Vestegns Politi kan døgnet træffes på 43 86 14 48.

Publiceret 19 July 2018 13:11