Arkivfoto

Arkivfoto

70-årig cykelhandler kæmpede på liv og død - grusomt mishandlet og forsøgt myrdet: Nu er der helt nyt i sagen

Den ældre mand blev overfaldet i sin lejlighed på Østerbro i København

Politiet har foretaget en ny anholdelse i sagen om et grusom sag om grov vold og drabsforsøg på en cykelhandler i hans private hjem på Østerbro. Den anholdte er 45-årig mand af jugoslavisk oprindelse, oplyser Københavns Politi.

I sagen er en 18-årig mand fra Albanien ved i et nævningeting i Københavns Byret idømt ubetinget fængsel i 7 år og udvist af Danmark for bestandig. Dommen er anket af den dømte. Herudover sidder en 31-årig makedonsk statsborger varetægtsfængslet, efter at han blev anholdt i Albanien og udleveret til Danmark.

Overfaldet skete i februar sidste år, hvor den 18-årige albaner - sammen med andre mænd - overfaldt den ældre mand hans lejlighed på Østerbro i København. Det var et hjemmerøveri, hvor offeret på 40 minutter blev stukket tre gange med en kniv, tæsket med et koben, sparket, bundet og trådt på halsen, så der opstod brud på strubehovedet.

"Jeg slår først den store af de to, hvorefter den lille (den 18-årige albaner, red.) jager en kniv i ryggen på mig. Derefter bliver jeg slæbt ind i stuen, hvor den store stiller sig på min hals, og den lille begynder at slå mig med et koben. Det er den lille, der er den aggressive. Han har fuldstændig knald i kasketten," sagde det 70-årige offer mand i retten mandag ifølge TV 2.

Publiceret 02 August 2018 15:00

SENESTE TV