Politiet arbejde længe søndag ved området, hvor den 6-årige pige angiveligt blev krænket af den 38-årige mand.

Politiet afspærrede søndag aften et område i Lystrup efter anmeldelse om krænkelse af en 6-årig pige. Foto: Øxenholt Foto

Sexkrænker-sag: 6-årig pige videoafhørt i over en time

Politiet kræver 38-årig mand varetægtsfængslet

Af
Jeppe Rafn

Politiet mener at have en sag mod den 38-årige mand, som søndag aften blev anholdt og sigtet for at have blufærdighedskrænket en 6-årig pige i et grønt område i Lystrup.

Manden blev i mandags fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Når man bliver varetægtsfængslet, sker det normalt i fire uger ad gangen, men dommeren ville kun gå med til at varetægtsfængsle den 38-årige mand i tre døgn - angiveligt fordi beviserne mod ham ikke var overvældende.

I mellemtiden har politiet fået videoafhørt den 6-årige pige, og man vurderer, at der er grundlag for at varetægtsfængsle den 38-årige, hvis foreløbige varetægtsfængsling udløber i dag. Han bliver genfremstillet i dag, torsdag klokken 11.30.

Under retsmødet vil videoafhøringen af den lille pige blive afspillet. Videoafhøringen varer over en time, så, retsmødet kommer formentlig til at vare flere timer. Den 38-åige mand nægtede sig skyldig ved mandagens grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet i tre døgn.

Den 6-årige pige er blevet videoafhørt, så hun slipper for at skulle deltage i selve retsmødet og sidde ansigt til ansigt med den person, der er sigtet for at have blufærdighedskrænket hende.

Publiceret 09 August 2018 11:00