Foto: Google Street View

29-årig kvinde slog alarm efter dødstrusler: Eks-kæreste mødte op på gymnasium med totenslager

Bevæbnet 22-årig mand blev kørt til uddannelsesinstitutionen for at møde eks-kæresten af sin mor

Af
Jacob Nielsen

En 29-årig kvinde fra Jerslev Sj. slog mandag morgen alarm til politiet, efter hun havde modtaget en trusselsbesked fra sin 22-årige eks-kæreste om, at han ville møde op på hendes gymnasium for at gøre hende og muligvis også andre fortræd. Han havde blandt andet truet med brug af et skydevåben, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet tog anmeldelsen fra kvinden særdeles alvorligt og kørte med flere patruljer til gymnasiet på J. H. Petersens Alle i Kalundborg, hvor man også kort efter ankomsten stødte på den 22-årige, som ankom til stedet i en bil ført af hans mor.

Den 22-årige blev klokken 09.10 anholdt for truslerne, og hans mor blev også kortvarigt tilbageholdt, indtil det blev klart, at hun ikke havde anden rolle end at være chauffør for sønnen.

Politiet oplyser, at den 22-årige var lettere påvirket af spiritus, og da man visiterede ham, fandt man ham i besiddelse af en totenschlæger, som blev beslaglagt.

Den anholdte blev bragt til politistationen i Roskilde, hvor han blev sigtet for trusler mod både eks-kæresten og de øvrige på uddannelsesinstitutionen samt overtrædelse af våbenlovgivningen.

Efter afhøring blev han løsladt efter en nærmere vurdering af sagen, da man ikke fandt grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør. Han vil dog senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres.

Publiceret 14 August 2018 11:10