22-årig mand mødte op for at have sex med 13-årig: Så fik han en grum overraskelse

Da en 22-årig mand mødte op for at have sex med en 13-årig pige, ventede ikke pigen, men derimod pigens far med et jernrør.

Af
Daniel Sennek

Den 22-årige mand fra Løgumkloster mødte op i Horsens juleaftensdag sidste år for at have sex med en 13-årig pige, som han havde mødt over det sociale medie Snapchat. Men i stedet for pigen ventede en slem overraskelse - pigens 45-årige far bevæbnet med et jernrør og en ven.

Det skriver Jydske Vestkysten.

"De ville have min telefon og mine bilnøgler," sagde manden ifølge Jydske Vestkysten i retten og tilføjede, at de to spærrede hans flugt fra stedet ved at åbne dørene i de to biler.

Den unge mand er nu blevet dømt ved Retten i Tøner for at have forsøgt samleje med den kun 13-årige pige. Derudover fandt politiet 17 nøgenbilleder af den 13-årige pige på mandens telefon.

Den 22-årige mand blev idømt tre måneders betinget fængsel, hvor han skal udføre 80 timers samfundstjeneste.

Pigens far blev idømt 20 dages betinget fængsel for at have truet den 22-årige mand med et jernrør. Pigens far er også blevet idømt 20 dages betinget fængsel for at have truet den 22-årige med et jernrør.

Den 22-årige mand er kendt af politiet i forvejen, da han tidligere er dømt for at sende en nøgenvideo af sig selv til en blot 10-årig pige i 2015.

Publiceret 17 August 2018 07:21