50-årig mand hærgede i et halvt år: Nu er fælden klappet - og de næste fire år sidder han fængslet

En 50-årig mand fra Slagelse er ved Retten i Næstved blevet idømt 4 år og seks måneders fængsel for en række røverier.

Den 50-årige mand fra Slagelse er ved Retten i Næstved blevet idømt 4 år og 6 måneders fængsel, heraf er de 1 år og 9 måneder en reststraf fra tidligere røveridomme.

Retten fandt den 50-årige skyldig i fra den 1. oktober 2017 til den 16. februar 2018 at have begået 4 røverier mod dagligvarebutikker og en kiosk i Slagelse, hvor den tiltalte under anvendelse af kniv, skruetrækker eller mejsel fik udleveret kontanter og spillemønter. Den 50-årige blev også fundet skyldig i et tyveriforsøg mod en dagligvarebutik samt tre tyverier i dagligvarebutikker.

Den dømte har været varetægtsfængslet siden den 16. februar i år, hvor han blev anholdt, og han blev varetægtsfængslet efter dommen.

"Straffen sender et klart signal om, at vi som samfund ikke accepterer, at folk begår personfarlig kriminalitet, og at det i den forbindelse anses som en skærpende omstændighed, når man vælger lige efter man er blevet løsladt fra en tidligere røveridom, på ny at begå røveri," udtaler anklager Christina Lund Gregersen, og fortsætter:

"Denne dom er resultatet af en flot og længerevarende politimæssig efterforskning af røverierne og tyverierne i Slagelse midtby, som politiet har fået stor hjælp til fra årvågne borgere."

Den dømte ankede dommen.

Publiceret 18 August 2018 10:02

SENESTE TV