Foto: Google Street View

Bilist gik voldsamok i bus: Passagerer måtte flygte

En ung mand blev mandag aften ramt af ustyrlig vejvrede

Af
Jacob Nielsen

En uoverensstemmelse i rundkørslen ved Nørregade i Ringsted, fik mandag aften en 21-årig mand til at gå fuldstændig amok på både en buschauffør og hans køretøj, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Balladen startede, da den 21-årige bilist dyttede voldsomt af den 53-årige buschauffør og skældte ham ud. Buschaufføren fortsatte sin kørsel til det næste stoppested ved Outlet-centret på Nordre Ringvej, og hertil fulgte bilisten ham.

Den aggressive mand begyndte at sparke på bussen, og med sin hånd slog han så hårdt på bussens forrude, at den gik i stykker.

Efterfølgende kom han ind i bussen og var så truende overfor buschaufføren, at passagererne flygtede ud af bussen.

Han kørte fra stedet i en personbil, som et vidne nåede at notere nummerpladen på, og det hjalp politiet til at finde frem til den 21-årige mand fra Munke-Bjergby, som fortalte, at han var på skadestuen i Slagelse, hvor han blev behandlet for kvæstelser, han pådrog sig, da han smadrede frontruden på bussen.

Den 21-årige vil blive kontaktet af politiet på et senere tidspunkt til afhøring til sagen, der formentlig også kommer til at omfatte et erstatningskrav fra busselskabet.

Publiceret 21 August 2018 10:34

SENESTE TV