Foto: Mostphotos

51-årige Leif angrebet med økse i sit eget hjem: Nu har han fået en straf for at true gerningsmanden

Da 51-årige Leif blev angrebet med en økse af en 45-årig mand i sit eget hjem, havde han nok ikke forventet, at han ville blive straffet - men nu har han fået 2,5 års fængsel.

Af
Daniel Sennek

Den 51-årige Leif Werner Larsen fra Dannemare på Lolland blev den 27. april angrebet på sin egen bopæl af en 45-årig mand med en økse. Leif blev ramt flere gange både på hånden og i hovedet - og han måtte hastes med lægehelikopter til Rigshospitalet samme aften. Nu har han så fået en fængselsdom for at besidde og true den vanvittige øksemand med et skarpladt våben.

Det skriver folketidende.dk.

Flere formildende omstændigheder gjorde dog, at to år af dommen blev gjort betingede. 51-årige Leif Werner Larsen skal altså afsone seks måneders fængsel.

Han stod tiltalt for overtrædelse af straffelovens paragraf 192a ved at opbevare skarpladt våben under særligt skærpende omstændigheder, da han den aften, hvor overfaldet fandt sted, opbevarede en salonriffel af mærket Husqvarna ladt med en skarp patron bag døren til sit soveværelse.

Efter det groteske økseoverfald, hentede Leif Werner Larsen salonriflen og pegede på den 45-årige mand, mens han råbte: "Kan du så komme ud!" Bagefter affyrede han et skud op i luften.

Publiceret 22 August 2018 11:54