Sej ældre kvinde efter voldsomt røveri: "Jeg ville da ikke gøre, som de sagde - absolut ikke. De er lusede"

En indsamlig er oprettet til fordel for den 69-årige kvindelige ekspedient, som fredag blev røvet af to mænd, der fortsat er på fri fod

Af
Jacob Nielsen

Den 69-årige kvindelige ekspedient, som fredag aften i sidste uge blev offer for et væbnet røveri i en kiosk på hjørnet af Ndr. Stationsvej og Valbyvej i Slagelse, stikker ikke op for bollemælk.

Det giver hun selv udtryk for i et interview med sn.dk, som har talt med kvinden om den ubehagelige oplevelse.

"De kom jo ikke af sted med noget. Han bad om penge og talte tydeligt dansk, men jeg pegede bevidst det forkerte sted hen, så de fik ikke noget med sig. Jeg ville da ikke gøre, som de sagde. Absolut ikke. De er lusede," siger kvinden, som fik nogle skrammer og blå mærker af røvernes hårdhændede behandling, men alligevel var tilbage på arbejdet allerede dagen efter.

"Jeg slap da nådigt fra røveriet, når man tænker på, de havde en kokkekniv. Og den var skarp. Nu kan jeg bare vente på, de kommer igen. Så må man bare håbe, at der kun kommer én ad gangen," siger den 69-årige kvinde til sn.dk.

Mange er blevet chokeret over videoen, der tydeligt viser det voldsomme røveri, og opbakningen er derfor stor til den 69-årige ekspedient.

Det har blandt andet affødt en spontan indsamling til kvinden. Indsamligen er oprettet af Frederik Skovbjerg og har ifølge sn.dk rundet 1.500 kroner.

Røverne er fortsat på fri fod. De beskrives som: Lyse i huden, iført beige og grå hættetrøjer og elefanthuer og bevæbnet med kokkeknive.

Politiet efterlyser vidner, der kan have set noget i forbindelse med røveriet eller som kan genkende mændene i videoen, skriver sn.dk.Kontakt Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 1-1-4.

Publiceret 23 August 2018 00:00

SENESTE TV