Danske Kerstin vandt millioner i Lotto: Arbejder stadig med to jobs

Bare fordi mand er blevet millionær, så bliver man per defination ikke udenfor arbejdsmarkedet - eller bliver mindre flittig. Det er danske Kerstin et tydeligt bevis på.

Af
Daniel Sennek

"Det passer ikke! Er det rigtigt!? Tuuuusind tak! Neeeej, jeg har vundet seks millioner, neeeej, for helvede, er det virkelig rigtigt!?"

Sådan kunne man høre Kerstin Pedersen den 26. december sidste år, da hun i telefonen fik at vide, at hun nu kan kalde sig millionær. Men selvom Kerstin Pedersen fik seks millioner kroner ind på kontoen, beholdt hun alligevel begge sine to jobs. Hun ville ellers kede sig ihjel, fortæller hun TV 2.

Kerstin mødte således trofast op på arbejde som serviceassistent hos Bornholms Energi og Forsyning, selvom hun var blevet millionær. Og hun valgte også at fortsætte i sit deltidsjob som rengøringshjælp i sommerhuse på Bornholm.

Der er dog også allerede brugt en del af de vundne millioner. De første 1,7 millioner brugte Kerstin Pedersen på et hus til sig selv - og hun købte også et hus, som hun lejer ud til sin datter.

Publiceret 24 August 2018 07:09

SENESTE TV