Foto: Jeppe Michael Jensen Ritzau/Scanpix

Foto: Jeppe Michael Jensen Ritzau/Scanpix Scanpix Danmark

Katja K. om sugardating: Jeg var ung og sexet, han var rig og erfaren

"Han forkælede mig med luksusmiddage og flotte gaver"

Kan sugardating føre til kærlighed? Det spørgsmål stiller Sussi la Cour Dollenz, også kendt som Katja K, tidligere international pornostjerne og skuespiller i Casper Christensens sitcom 'Langt fra Las Vegas', i sin blog i B.T.

Hun besvarer spørgsmålet ved at fortælle en affærre, hun havde som ung med en ældre, rig mand.

"Der er blevet talt meget om sugardating. Er det en reel byttehandel eller en grænseoverskridende oplevelse for den, der 'sælger' sine intime ydelser for kolde kontanter? Jeg har selv befundet mig i den gråzone, da jeg var i starten af mine 20ere og var særdeles grænsesøgende. Rebelskheden drev mig til Afrika i jagten på kærlighed," skriver hun i bloggen

Udlængsel havde brag hende fra Danmark til Johannesborg i Sydafrika, hvor hun arbejdede som tjener på en restaurant. Dér mødte hun en kunde, som hun fik et forhold til.

"Jeg var ung og sexet, han var rig og erfaren. Han var en engelsk gentleman og fortalte mig, at han oprindeligt kom fra Nottingham. Han kom fra fattige kår, men havde stædigt arbejdet sig op ad samfundets rangstige."

"Han forkælede mig med luksusmiddage og flotte gaver. Dyre parfumer og tjekkede Moschino-kjoler

Jeg tog med ham på hans forretningsrejser overalt i verden.

I starten var det en gensidig byttehandel mellem to mennesker, men vi endte med at blive de bedste venner," skriver Sussi la Cour Dollenz/Katja K i bloggen på bt.dk.

Publiceret 25 August 2018 13:44

SENESTE TV