Arkivfoto

Truet på livet, hærværk og uro: Arabiske drenge og mænd skabte utryghed i svømmehal

Både torsdag og lørdag måtte politiet tilkaldes til Korsør Svømmehal, hvor fire arabiske mænd og fire arabiske drenge skabte utryghed blandt badegæster og livreddere.

Arabiske uromagere skabte så meget postyr og ballade torsdag aften og lørdag eftermiddag i Korsør Svømmehal, at politiet i begge tilfælde blev tilkaldt. Begge episoder bekræftes af teamleder i svømmehallen Ronni Erling Børgesen over for Sjællandske.

Lørdag havde fire store drenge taget ophold i babybassinet. Men da en livredder bad dem forlade det, da det er til børn mellem 0-6 år, skabte den ene så meget ballade og var så voldsom, at politiet måtte tilkaldes. Han havde dog forladt stedet inden politiet nåede frem, men hans tre kammerater blev alle afhørt.

Torsdag aften begik fire yngre mænd mellem 18-20 år hærværk i svømmehallen. De smadrede glasvaser, fjernede sæbebeholdere og kastede rundt med ting. Da en kvindelig livredder bad dem stoppe, blev de rasende og direkte truende overfor hende. De var alle store og tatoverede - og den ene trak fingeren hen over struben. På vej ud af svømmehallen væltede de flere beholdere.

Politiet blev tilkaldt, da hærværket i det mandlige omklædningsrum blev opdaget. Politiet tog billeder af de ødelagte sæbebeholder og den smadrede vase.

De fire yngre mænd er alle på overvågningsbilleder fra svømmehallen, og de er nu udlveret til politiet for at få mændende retsforfulgt.

Publiceret 10 September 2018 09:09