Fandt voldtaget 25-årig foran kirke: Politiet søger vidner til det uhyggelige overgreb

En 25-årig kvinde fra Næstved blev voldtaget lørdag morgen på åben gade, og nu er politiet i fuld gang med at efterforske sagen.

Af
Daniel Sennek

"Vi er ikke kommet så meget videre. Vi efterlyser selvfølgelig vidner, der har set eller hørt noget," siger Stine Stenbæk, der er sektionsleder hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis lokale efterforskningsafdeling i Næstved, til Sjællandske.

En forbipasserende kvinde fandt den 25-årige siddende på jorden, og hun tog efterfølgende kontakt til hende. Den 25-årige fortalte, at hun var blevet voldtaget, og derfor kontaktede den forbipasserende kvinde politiet. Kort efter afspærrede politiet et område ved Sct. Peders Kirkeplads i Næstved, hvor de gennemsøgte det formodede gerningsted med hunde og foretog undersøgelser.

"Vi mener, det er foregået foran kirken på Sct. Peders Kirkeplads mellem klokken 5 og 5.30," fortæller Stine Stenbæk til Sjællandske.

Politiet hører meget gerne fra vidner, der har set eller hørt noget i tidsrummet fra klokken 5 til 6 lørdag morgen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Publiceret 12 September 2018 09:40