Sagen mod Gimi Levakovic i Højesteret. Sønnen Santino i hvidt.

Sagen mod Gimi Levakovic i Højesteret. Sønnen Santino i hvidt. Arkivfoto: Scanpix Denmark

Udvist Levakovic anholdt i Danmark: "Jeg vil komme tilbage de næste halvtreds år!"

Jura Levakovic blev i 2012 udvist af Danmark for bestandigt. Tirsdag blev han anholdt endnu engang - i København.

Udvisningsdomme er tilsyneladende ikke nok til holde medlemmer af den berygtede Levakovic-klan ude af Danmark. Det beviser tilstedeværelsen af den 32-årige Jura Levakovic i hvert fald. Onsdag blev han fremstillet i grundlovsforhør - sigtet for at opholde sig ulovligt i Danmark.

Det skriver B.T.

Han resjte ifølge sigtelsen ind i Danmark den 11. september klokken 15.50.

Jura Levakovic er en af de mest kriminelle medlemmer af den berygtede Levakovic-klan. En lang række domme fik i december Københavns Byret til at idømme ham fem års fængsel og udvisning for bestandig for et voldsomt hjemmerøveri og et bankrøveri. På det tidspunkt havde han allerede to betingede udvisningsdomme til Kroatien.

Under fængselsopholdet overfaldt han en medfagne, og han blev udsent af Danmark den 2. december 2017.

Men Jura Levakovic har tilsyneladende ikke tænkt sig at rette sig efter indrejseforbuddet. Det er nemlig ikke første gang, at han snuppes i Danmark efter udvisningen. Tidligere har han udtalt, at han vil komme igen de næste 50 år.

I grundlovsforhøret forklarede han, at han er indrejst i Danmark for at besøge sin familie. Andre udviste medlemmer af Levakovic-klanen er også vendt tilbage trods indrejseforbud.

Publiceret 13 September 2018 08:43