Bloddryppende og uhyggeligt overfald: Unge kom med flabede kommentarer - men fortrød omgående

Tre unge mænd på henholdsvis 17, 18 og 19 år er blevet dømt for særlig grov vold, da de bevæbnede med et PVC-rør og en økse gik til angreb på en gruppe jævnaldrende.

Af
Daniel Sennek

Om natten den 9. juni i Hornbæk var de tre dømte på vej hjem fra en bytur, da de kom op at toppes med en anden gruppe på 3-4 jævnaldrende. Det skete ved Krydset mellem Strandvejen og Sauntevej i Horndbæk. Nu er de tre unge mænd blevet dømt for uhyggelig vold.

Det skriver Sjællandske.

Grupperne imellem udvekslede et par flabede kommentarer, men det fik de tre nu dømte unge til at gå amok. Den ene af de tre dømte - den 17-årige - slog ifølge vidner løs med et PVC-rør, mens den 18-årige var bevæbnet med en økse.

Den 18-årige forklarede i retten, at han følte sig trængt op i en krog, da han gjorde brug af øksen og plantede den med et hug i hoften på den ene unge fra den anden gruppe. Den unge mand, der var offer for slaget, forklarede, at den 18-årige slog om sig for at angribe - og gentagne gange slog efter hans hoved.

Den tredje af de dømte brugte ikke våben, men i stedet knytnæveslag, der ramte den forrettede forskellige steder på kroppen og i hovedet.

De tre unge blev også dømt for hærværk, da de havde smadret en bil. Den 18-årige og den 19-årige blev desuden dømt for endnu et overfald.

Den 17-årige blev idømt fem måneders fængsel, hvoraf én måned skal afsones nu. Den 18-årige blev straffet med 8 måneders fængsel. Den 19-årige blev idømt en samlet fængselsstraf på ti måneder.

Publiceret 19 September 2018 08:37