Foto: Google Street View

Kvinde død efter grov vold på hotelværelse 105: Her er kærestens forklaring

37-årig mand er sigtet for grov vold, men nægter

Af
Jacob Nielsen

Fredag aften blev politiet kaldt til værelse 105 på Best Western Palads Hotel i Sankt Mathias Gade i Viborg. En 42-årig kvinde var bevidstløs og havde umiddelbart været udsat for grov vold.

Mens kvinden blev kørt til behandling på Viborg Sygehus, blev hendes 37-årige kæreste, som havde tilkaldt politiet, anholdt og sigtet for grov vold og fremstillet i grundlovsforhør om lørdagen. Under retsmødet afviste han at have udsat kvinden for brutal vold. I stedet indrømmede han kun, at have givet hende et skub. Det kom frem i grundlovsforhøret ved Retten i Holstebro, skriver jv.dk.

Ifølge sigtelsen har manden slået kvinden mange gange med et ukendt redskab og en bærbar computer og også sparket hende i hovedet.

Hun blev indlagt med kraniebrud og blødninger i hjernen, som skulle stamme fra volden mod hende, og efter grundlovsforhøret lørdag tog sagen en dramatisk drejning, idet kvindens tilstand blev forværret og pludselig afgik ved døden.

Ifølge jv.dk er den 37-årige mand fortsat sigtet for grov vold efter straffelovens paragraf 245, men om den vil blive ændret til enten vold med døden til følge eller drab vides endnu ikke.

Manden er indtil videre varetægtsfængslet i fire uger.

Publiceret 19 September 2018 13:52