Parkeringsstrid endte i grotesk overfald: 66-årig mand amok med støvsugerrør

En 66-årig mand blev så rasende på en anden mand i forbindelse med en parkering, at han slog ham ned med et støvsugerrør.

Af
Daniel Sennek

Den 66-årige mand fra Vejle var tiltalt for grov vold, da han i retten endte med en dom på 60 dages betinget fængsel. Årsagen skal findes i en parkeringsstrid i nærheden af en Nærkøb i Fredericia.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Episoden udspillede sig den 12. juli i år, hvor den 66-årige mand endte med at slå en anden mand, der kom trækkende med sin cykel, med et støvsugerrør. I retten forklarede den 66-årige mand, at han havde kørt rundt i Fredericia for at finde en parkeringsplads - men da det ikke var lykkedes, endte han i stedet med at parkere lidt oppe på fortovet.

En mand kom her gående forbi med en cykel, og han mente, at varebilen holdt i vejen, så han ikke kunne komme forbi.

"Det skændes de lidt om. De råbte lidt og skubbede til hinanden. Kort tid efter kom den tiltaltes svigersøn så til og blandede sig, så det endte med, at de tre stod og skubbede til hinanden," siger anklager Bjørn Dahl Larsen til Vejle Amts Folkeblad.

En civilbetjent var i nærheden, dog i privat øjemed, og han forsøgte at dæmpe de tre mænd. Men i stedet valgte den nu dømte 66-årige mand at hente et støvsugerrør og slå ud efter manden med cyklen. denne formåede heldigvis at parere slaget med sin arm.

Herefter stak den 66-årige mand af, selvom betjenten bad ham blive. Kort efter blev han dog anholdt af en patrulje. Og nu er den 66-årige mand dømt for grov vold, dog kun med en betinget fængselsstraf, da retten vurderede, at der var tumult mellem de tre mænd, og det tog retten med i overvejelserne.

Publiceret 19 September 2018 07:41

SENESTE TV